Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

CelienCelien’s nieuwe single ‘Iemand als jij’ is er eentje met een boodschap. Ze is ambassadrice van de Wereld Diabetes Dag op 14 november en brengt in dat licht haar nieuwe single uit. Celien kent de thematiek zeer goed, want ook bij haar werd diabetes vastgesteld. Ze heeft gemerkt dat er nog heel wat misverstanden bestaan rond diabetes en wil met haar nummer ‘Iemand als jij ‘ aandacht vragen voor de aandoening.

Dit jaar vindt de verjaardagseditie plaats van Wereld Diabetes Dag. Op 14 november wordt deze internationale VN-dag voor de 25ste keer gevierd. Doel is de bevolking correct te informeren en te sensibiliseren over diabetes. Deze inspanningen zijn vandaag meer dan ooit nodig. Zowat elke 10 minuten krijgt iemand in ons land de diagnose van diabetes. Naar schatting heeft 1 op 12 volwassen Belgen al de aandoening. Tegen 2030 zou dit oplopen tot minstens 1 op 10 Belgen.

“Mensen vragen mij nog altijd of ik als kind soms teveel gesnoept heb, terwijl dat er niets mee te maken heeft. Als ambassadrice van de Diabetes Liga wil ik hen vooral correct informeren,” zegt Celien.

Benieuwd hoe Celien’s nummer klinkt? Dan moet je beslist onderstaande teaser even bekijken! ‘Iemand als jij’ is een vrolijke, dansbare uptempo plaat die op muzikale wijze de thematiek van diabetes laat horen.

Met het nummer ‘Iemand als jij’ wil Celien aandacht vragen voor diabetes. Het nummer wordt op 14 november voorgesteld tijdens de Wereld Diabetes Dag. De song is vanaf dan ook voor € 1,29 piek te downloaden via de website www.diabetes.be. Ook de videoclip kan vanaf dan via de website worden bekeken. De opbrengst gaat integraal naar de Diabetes Liga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *