Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

vlapoOp 8 november 2016 worden in Theater Elckerlyc voor de derde keer de uitreiking van De Vlaamse Loftrompetten voor de Vlaamse Amusementsmuziek uitgereikt. Daarvoor werken Vlapo en MENT TV samen met Sabam, Radio 2, Theater Elckerlyc en Champagne Résidence Pierre en Marc Claerhout. Deze laatste ontwierp dit jaar opnieuw een reeks aan schitterende bronzen kunstwerken voor de winnende artiesten.

Een vakjury bestaande uit mensen van Ultratop, Radio 2, MENT TV, het Vlapo bestuur en een reeks aan journalisten, selecteerde uit alle Vlaamse Nederlandstalige nummers die in de periode 1 oktober 2015 en 1 oktober 2016 in de Vlaamse Ultratop Top 50 stonden de beste 30 per categorie. Nu is het woord aan jullie, het publiek. Stemmen kan tot 30 oktober 21 uur.

De carrièreprijs, die vorige edities gewonnen werd door Will Tura en Willy Sommers, gaat dit jaar naar Nicole en Hugo.

Dit jaar zal het geheel evenwel anders ogen dan voorgaande jaren. Eerstenvooral werd de locatie van het Plopsa Theater ingeruild tegen het knusse Elckerlyc Theater in de Antwerpse binnenstad. Waar de uitreiking van De Loftrompetten vorig jaar een aparte special was, wordt het geheel dit jaar geïntegreerd in de klassieke opname van de Vlaamse Top 10. Op die manieer krijgt de kijker een twee uur durende eindejaarsshow te zien waar de nummers van de Vlaamse Top 10, nieuwe nummers en de uitreiking van De Loftrompetten naadloos in elkaar overvloeien.

Klik hier om te stemmen op jouw favoriet!

Praktisch

  • Wanneer? Dinsdag 8 november 2016 om 20u 
  • Waar? Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
  • Tickets bestellen? www.boekjeticket.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *