Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

tom-en-tamaraDit voor jaar brachten Tamara & Tom hun debuutplaat ‘Passioneel’ uit.  Een toepasselijke titel, want het koppel steekt al hun tijd en moeite in dat wat ze het liefste doen: zingen.  Het koppel bracht in het verleden al heel wat singles uit en die zijn allemaal terug te vinden op ‘Passioneel’.  Ook hun meest recente single, ‘Wilde zwanen’ is één van de pareltjes op de plaat. 

Met ‘Wilde zwanen’, krijgen we opnieuw een andere kant te zien van Tamara & Tom.  Het is een vrolijk, zuiders getint ambiancenummer dat gaat over het universele thema van de liefde.  Het nummer is qua genre anders dan de single ‘Verlangen’ die ze uitbrachten in aanloop naar de release van hun debuutplaat ‘Passioneel’.  Wie de plaat al beluisterd heeft, zal trouwens merken dat het album een staalkaart is aan muzikale genres.  Van ambiance tot ingetogen nummers: Tamara & Tom schuwen geen enkel genre.

Het leidt geen twijfel dat ook deze single het opnieuw goed zal doen.  Tamara & Tom, die sinds 2013 als koppel door het leven gaan, begonnen hun carrières los van elkaar, maar sinds Cupido hen wist te raken, besloten ze hun stembanden te bundelen en dat bleek een goede zet!

‘Wilde zwanen’, de nieuwe single van Tamara & Tom is vanaf nu als download verkrijgbaar op iTunes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *