Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

VRTVlaanderen Muziekland verdwijnt! Na 5 jaar is de koek op volgens de VRT directie. Maar er is een ambitieuze opvolger in de maak. Hoe de show zal heten en wie de presentator wordt is nog niet bekend.

Productiehuis de TV Makers staat ook nu weer in voor de productie. In het Laatste Nieuws zegt de managing director Henk Vermeulen: ‘het programma Vlaanderen Muziekland stopt op het hoogtepunt en we werden door VRT gevraagd om een waardige opvolger op poten te zetten. De show zal in juli en augustus op zondagavond worden uitgezonden . Naast de TV uitzending maken we van de avond weer een compleet evenement waar we net als voor VM een city-marketing-bijdrage kunnen vragen. We gaan ook veel breder muzikaal, zo kan er naast bv Ozark Henry, Hooverphonic en Clouseau ook Bart Kaell, De Romeo’s en Chrisoff.

Het is opnieuw de bedoeling dat we met het nieuwe programma alle Vlaamse provincies aandoen. Wie de presentator van dienst zal worden is nog niet beslist, maar ook Geena Lisa is nog in de running’. Verder zal er ook nog een VRT muziekspecial zijn rond 11 juli en een gala-uitzending rond Radio 2 Zomerhit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *