Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

yvette ravellVoor zijn 89ste verjaardag vroeg Will Ferdy aan Yvette Ravell om op z’n verjaardagsfeest een paar nummers te komen zingen. Yvette ging daar natuurlijk graag op in maar als verrassing voor Will besloot ze om nummers van Will zelf te zingen ipv nummers uit haar eigen repertoire. Will was zo ontroerd hierdoor dat die dag het idee ontstaan is om een volledig album op te nemen, ‘Yvette Ravell zingt Will Ferdy’, als eerbetoon aan een man met een zeer mooie, lange maar soms ook moeilijke carrière.

We zijn vandaag iets meer dan zes maanden na datum en het album is inmiddels een feit! Vanaf 7 oktober 2016 zal ‘Yvette Ravell zingt Will Ferdy’ voor het grote publiek te koop zijn. In aanloop naar het album, brengt Yvette morgen alvast een eerste single uit dit album uit.

“Het was voor mij niet simpel om één nummer als single aan te duiden”, aldus Yvette. “Het zijn immers stuk voor stuk pareltjes geworden, moderne bewerkingen van klassiekers in eigentijdse arrangementen maar met andere tempo’s en bovendien prachtig ingespeeld door live-muzikanten. Mijn keuze is uiteindelijk toch gevallen op ‘Kom Dans Met Mij’, deels omdat de tekst zo mooi is, echt uit het leven gegrepen, dit laat niemand onberoerd. Door het tempo te veranderen heeft het nummer niets ingeboet aan sfeer maar is het wel up to date geworden. Ik ben zo blij met dit album en blij dat Will zelf er zo enthousiast over is”.

‘Kom dans met mij’, de nieuwe single van Yvette Ravell is als download beschikbaar via iTunes vanaf woensdag 14 september 2016.  Het album ‘Yvette Ravell zingt Will Ferdy’ is te koop vanaf 7 oktober 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *