Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

gunther neefsBinnenkort duikt Gunther Neefs met de VRT Big Band de studio in om er zijn nieuwe album ‘Back to swing’  op te nemen.  In het najaar gaat Gunther, samen met de VRT Big Band, de baan op voor een drukke najaarstournee die hem na de kick off in Oostende doorheen heel Vlaanderen zal brengen.  

Met ‘Back to swing’ keert Gunther Neefs terug naar zijn eerste liefde: de big band muziek.  Gunther is zijn muzikale carrière ooit begonnen als percussionist in een Big Band en Gunthers repertoire telt heel wat big band getinte nummers.

Dit jaar viert Gunther ook zijn 50ste verjaardag én het feit dat hij in 2015 25 jaar op de planken staat.  Daarom koos hij het Casino Kursaal van Oostende uit als startplaats voor de ‘Back to swing’-tournee waarmee hij dit najaar en het voorjaar van 2016 door Vlaanderren trekt.  Onder begeleiding van de VRT Big Band zal hij er de grootste klassiekers brengen van de Rat Pack: Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr.  Op die manier brengt Gunther Neefs Las Vegas een beetje dichter naar ons toe.

Veel geluk en succes Günther!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *