Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

Jaak Van Dijk - VlapoOp vrijdag 28 november 2014, is een zeer gewaardeerd lid van de raad van bestuur van Vlapo (vereniging voor Vlaamse podiumartiesten) Jaak Vandyck overleden.  Na een ernstige hartaanval, midden november, is Jaak niet meer uit zijn coma ontwaakt. Hierdoor was hij ook niet aanwezig op het Gala Van Het Vlaamse Lied, het eerste evenement waar Vlapo mee zijn schouders onder zette.  De raad van bestuur van Vlapo zegt ‘diep geschokt’ te zijn over dit plotse overlijden en willen de familie van Jaak dan ook hun diepste medeleven betuigen.

Jaak Vandyck werd geboren in 1945. Hij was veertig jaar journalist, resp. bij Het Nieuwsblad, Zie Magazine, Volksgazet, De Morgen en het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen.

Hij was sportjournalist, reporter, chef sport, eindredacteur en mediajournalist. Hij was voorzitter van de Vereniging van de Vlaamse Radio- en Televisiepers en ondervoorzitter van de Geschillenraad Radio en Televisie en was lid van de Expertencommissie voor Overheidscommunicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *