Snapshot
Met de steun van Sabam
Events

lisa lewisLissa Lewis heeft niet alleen een gouden glimlach maar ook een gouden stem.  Vlaanderen maakte voor het eerste kennis met haar in de zomer van 2014.  Haar single ‘Gouden glimlach’ sloeg meteen in als een bom.  Niet minder dan een half jaar lang stond de single genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50.  Een jaar later volgde haar debuutalbum ‘Sprong in het duister’.  Uit dat debuutalbum stelt Lissa vandaag haar nieuwe single ‘Jij doet me leven’ voor.  

Lissa Lewis heeft op twee jaar tijd een indrukwekkend parcours afgelegd.  Een debuutsingle die meteen een hit wordt, een succesvol debuutalbum én op de koop toe ging Lissa aan de haal met de felbegeerde Zomerhitaward voor ‘Beste Doorbraak’.  Zeg nu nog maar eens dat La Lewis een ééndagsvlieg is.

Op haar debuutalbum ‘Sprong in het duister’ worden ijzersterke Nederlandstalige uptempo songs afgewisseld met prachtige ballads en verrassende covers. Naast ‘Harstvriendin’, ‘Boven de wolken’ en ‘Sprong in het duister’, kan je er ook de nieuwe single ‘Jij doet me leven’ op terugvinden.

‘Jij doet me leven’ is een vlot in het oor liggende, melodieuze Nederlandstalige popsong. Wim Soutaer schreef de tekst van dit meeslepende nummer en het laat geen twijfel dat dit nummer het ook weer schitterend zal doen in de hitlijsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *